Home Zanimljivosti Što će reći kraljica? Procurile fotografije gole Meghan Markle

Što će reći kraljica? Procurile fotografije gole Meghan Markle

SHARE

Meghan Markle (36) je s prijateljicama ‘okidala’ fotografije u toplesu na plaži, a u hotelskoj sobi pozirala je u krevetu omotana samo ručnikom. Američka glumica na ruci ima narukvicu koju joj je poklonio princ Harry 2016., za vrijeme posjete Africi.

Video i fotografije golišave Meghan našle su se na stranici povezanoj s ISIS-om, na kojoj vrijeđaju Markle zbog njena mješovita podrijetla.

Royal Foundation Forum | Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELLfoto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Kompromitirajući sadržaj objavljen je i na internetskoj stranici The Fappening koja je dosad objavljivala sve ukradene intimne fotke zvijezda. Na jednom setu fotografija, Meghan pozira samo u bijelim gaćicama kupaćeg kostima, a u prvom planu su njezine gole grudi.

Kensingtonska palača još uvijek nije reagirala na skandal usred kojeg se našla buduća supruga princa Harryja.

foto: Screenshot Youtube

– Ove su fotografije nastale nedavno, a Meghan ih je najvjerojatnije slala Harryju. Kraljica i cijela obitelj sramotit će se zbog ovog incidenta – rekao je prijatelj budućeg kraljevskog para te dodao da je Harry već poduzeo mjere ne bi li zaustavio daljnje širenje fotografija, a kradljivcima objavio ‘rat’.

Prince Harry and Meghan Markle visit to Nottingham | Autor: M6027D/Press Association/PIXSELLfoto: M6027D/Press Association/PIXSELL

Ovaj se skandal dogodio mjesec dana nakon što je na adresu princa i njegove buduće supruge došla omotnica s bijelim prahom, za koju se sumnjalo da je antraks. Sadržaj je ipak na kraju bio bezopasan.

Harry i Meghan vjenčat će se 19. svibnja u kapelici St. Georgea. Glumica je zbog kraljevskih pravila morala obrisati sve svoje profile društvenih mreža i prestati pisati svoj blog The Tig.

Meghan Markle watches the opening ceremony for the Invictus Games in Toronto | Autor: MARK BLINCH/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: MARK BLINCH/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nakon što su objavili zaruke 21. prosinca prošle godine, Meghanina se glumačka karijera, kao i privatni život, našla pod povećalom. U seriji koja ju je proslavila, ‘Face’, Meghan ima nekoliko vrućih scena, uključujući i kadrove u kojima se s kolegom seka u skladištu, odjevena samo u grudnjak i minicu. Kada se krajem prošle godine doselila Harryju, Meghan je dala otkaz u ‘Facama’.

foto: Screenshot Youtube

Kraljica Elizabeta II. (92) odobrila je u petak da njezin unuk Harry oženi glumicu.

– Izjavljujem da dajem svoj pristanak na bračni ugovor između svojega najdražeg i voljenog unuka princa Henryja Charlesa Alberta Davida od Walesa i Rachel Meghan Markle te navodim kako će moja suglasnost biti označena Velikim pečatom i upisana u knjige Privilegijskog vijeća, napisala je.