Home Crna kronika Kćer (13) su obojili, ošišali i šest mjeseci držali u ormaru

Kćer (13) su obojili, ošišali i šest mjeseci držali u ormaru

SHARE

Franziska (13) je nestala prije šest mjeseci. Živjela je u stambenoj zajednici u njemačkom Cottbusu. Njezina majka Monika (52) i njezin poočim Norman B. (46) su u prosincu prošle godine razgovarali s novinarima i izrazili svoju zabrinutost. Rekli su da im Franziska jako nedostaje i da se nadaju da će ju policija ubrzo naći. Policija je sada otkrila da su upravo Monika i Norman iz Groß Schacksdorfa zatočili djevojčicu. Mjesecima su ju skrivali u ormaru u praznom stanu pored svojeg.

Curici su kosu obojili u crveno i skratili ju kako ju nitko ne bi prepoznao. Policija je u nedjelju provalila u stan i uhitila Moniku i Normana. Sumnjiče ih za seksualno iskorištavanje, protupravno oduzimanje slobode i otmicu maloljetnice. Monika je u međuvremenu dala policiji izjavu. Ne zna se da li je priznala zlodjela. Norman i dalje sve niječe.

Policija je u nedjelju zaplijenila kompjuter, video podatke i opremu za snimanje. Norman je policiji poznat od ranije. Bio je pet godina u zatvoru zbog nanošenja tjelesnih ozljeda. Franziska i njezina sestra koja danas ima deset godina su oduzete roditeljima prije devet godina jer je njihovo biološki otac bio ovisan o alkoholu, piše Bild.