Home Društvo OBRATI SE I VJERUJ EVANĐELJU: Plenković bio na Svetoj Misi u svojoj...

OBRATI SE I VJERUJ EVANĐELJU: Plenković bio na Svetoj Misi u svojoj župi! Župljani mu pokazali što misle o njegovom kršćanstvu…

SHARE

Župljani župe Andrea Plenkovića, hrvatskog premijera koji kao kršćanin podržava rodnu teoriju i zakon o abortusu – javno, na blagdan Cvjetnicu sudjelovao na župnoj Svetoj Misi u svojoj župi kao počasni župljanin župe Svetog Blaža u Zagrebu. I tamo se dogodilo nešto pomalo neugodno, prepričava nam župljanin, prenosi portal dnevno hr.

Naime, kao i svaki put kad Plenković dođe na svetu misu, župnik na kraju zahvali premijeru na dolasku, nakon čega bi uslijedio aplauz župljana. Isto je župnik učinio i ovaj put te se zahvalio premijeru na dolasku u crkvu, međutim, ovaj put Andrej Plenković nije dobio aplauz.

Umjesto toga, nastao je samo tihi žamor ljudi vjerojatno zgroženih da samo dan nakon masovnog prosvjeda protiv nasilnog uvođenja Istanbulske konvencije misli kako će mu samo tako proći njegovo uvrnuto ‘kršćanstvo’ koje posve djelima negira Krista Raspetog.

Možda se premijer nakon ove suzdržane reakcije svojih župljana i sam zamisli nad samim sobom, što i je smisao Velikog Tjedna u koji ulazimo i razmišljanja o muci Gospodnjoj, mi mu to od srca želimo!

Jer Isus kaže ovako:

Tko je vjeran u najmanjoj stvari, taj je vjeran i u velikoj; tko, je nevjeran u najmanjoj stvari, taj je nevjeran i u velikoj.
Ni jedan sluga ne može dva gospodara služiti: ili će na jednoga mrziti, a drugoga ljubiti, ili će uz jednoga prianjati, a drugoga zanemariti. (Lk 16, 10, 16,13)