Home Crna kronika Potresna poruka majke Davida Dragičevića nakon pronalsaka tijela u Vrbasu

Potresna poruka majke Davida Dragičevića nakon pronalsaka tijela u Vrbasu

SHARE

Majka Davida Dragičevića, mladića čije je tijelo izvučeno jučer iz korita rijeke Vrbas na društvenim mrežama poziva nadležne da otkriju ko je ubio njenog sina.

Roditelji su prethodnih dana posredstvom društvenih mreža organizovali potragu za nestalim Davidom i komuncirali sa javnošću. U posljednjoj poruci napisanoj jutros, majka se obratila roditeljima, istražnim organima i kako vjeruje ubici njihovog sina, prenosi Blmojgrad.

Njeno obraćanje posredstvom društvene mreže prenosimo u cjelini:

‘Sugrađani moji, stanovnici ove u*rane, propale države..uzmite svoju djecu i bježite.Obraćam se tim našim propalim institucijama koje ništa nisu učinile za moje dijete da osvjetljaju sebi obraz i nađu krivnike koji su ubili mog sina prvenca, moju dobru neiskvarenu dušu! I opet apelujem..neko od te djece nešto zna oni su počinioci!!!!!! Sugrađani moji, pomozite mi da se izvrši pritisak ne zbog mene, moga djeteta više nema, nego zbog vaše djece. Pitam vas da li ćete smjeti svoje dijete pustiti mirne duše u grad?!? A džukelama, bagri koja se drznula uzeti nečiji život. DA LI STE SPAVALI SINOĆ???????’