Home Život Dražen Zečić najavio spektakularan koncert u Ljubuškom, karte već u prodaji

Dražen Zečić najavio spektakularan koncert u Ljubuškom, karte već u prodaji

SHARE

Kralj hrvatske pop glazbe Dražen Zečić uskoro dolazi u Ljubuški.

Nakon fascinantnog koncerta u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, kada se tražila karta više, hrvatski kralj pop glazbe Dražen Zečić u Ljubuškom će Hercegovce ponovo počastiti svojim navjećim hitovima.

Koncert organizira agencija Inter Connect Mostar, a trebao bi se održati 25.5.2018.godine s početkom u 20:30 sati, u športskoj dvorani Ljubuški.

Dražen Zečić je godinama jedan od najtraženijih izvođača i autora zabavne glazbe koji se može pohvaliti s podatkom da su mu svi albumi prodani minimalno u zlatnoj nakladi, a zanimljivo je kako je nedavno posjetio Ljubuški, gdje se obratio maturantima u crkvi na Humcu, te govorio o svojoj vjeri.

Draženovi koncerti su postali jedinstveni po euforičnoj atmosferi i po tome što na koncertima koji traju minimalno dva sata, a specifičnost je da zbog velikog broja hitova u repertoaru izvodi često samo refrene pjesama.

Kako su naveli organizatori, “upravo zato sve Vas pozivamo da nam se pridružite i na ovom jedinstvenom spektaklu, te zajedno s nama doživite ono što nam Dražen Zečić obećava, jer kao što sam Dražen pjeva u jednom od svojih najvećih hitova “Nitko nema dva života”.

Ulaznice za prodaju najiščekivanijeg koncerta u zapadnoj Hercegovini dostupne su na kupikartu.ba a cijena je ulaznice: 15,00 KM.

Sve novosti o koncertu možete pratiti na Instagram stranici @unitedoutdoor i na Facebook stranicama;

https://www.facebook.com/outdoor.ba/

https://www.facebook.com/events/415477025565692/