Home Crna kronika NAPUHAO 2,33 PROMILA: Detalji stravične nesreće: u devet ujutro mrtav pijan se...

NAPUHAO 2,33 PROMILA: Detalji stravične nesreće: u devet ujutro mrtav pijan se zabio u drugo vozilo, na mjestu poginuo mladić

SHARE

Mladić u dobi od 28 godina smrtno je stradao u prometnoj nesreći koju je u petak oko 9,15 sati u blizini Bickog Sela nedalekog od Slavonskog Broda izazvao pijani 23-godišnji vozač kombija.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo, jer 23-godišnji vozač kombija nije držao potrebiti razmak iza osobnog automobila ispred sebe, kojim je upravljao 28-godišnjak, piše Jutarnji list.

foto: PU Brodsko-posavska
U jednom trenutku na ravnom dijelu ceste, prednjim dijelom kombi vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila uslijed čega su oba vozila sletjela u oranicu pokraj ceste.

Vozač osobnog automobila na mjestu je preminuo, a nad vozačem kombi vozila izvršeno je alkotestiranje i tom prilikom je utvrđena koncentracija alkohola od 2,33 g/kg u organizmu.

Od vozača su uzeti uzorci krvi i urina radi analize, a nakon koje će policijski službenici protiv njega podnijeti odgovarajuću kaznenu prijavu.