Home Šport ​Optužbe za namještanje u prvenstvu BiH: Pogledajte kraj utamice i sami procijenite!

​Optužbe za namještanje u prvenstvu BiH: Pogledajte kraj utamice i sami procijenite!

SHARE

U četvrtom kolu Lige za ostanak košarkaši Radnika pobijedili su na domaćem parketu ekipu Mladosti s 90:87. Gosti su uoči utakmice slovili za velike favorite, pa je pobjeda domaćina iznenađujuća.

Mnogi ljubitelji košarke u Bosni i Hercegovini izrazili su svoju sumnju u namještanje rezultata ove utakmice. Naime, na video snimci jasno se vidi nezalaganje pojedinih igrača Mladosti koji su pokazali puno slabiju igru nego u prethodnim utakmicama, piše Pogled.ba.

Kako doznajemo nakon utakmice došlo je do verbalnih sukoba među igračima Mladosti, jer je očito da su neki od njih u srijedu željeli pomoći Radniku da izbori ostanak u Prvoj ligi. Portal Pogled.ba dobio je i prepisku između igrača Mladosti u kojoj je vidljivo kako je došlo do konflika među košarkašima iz Mrkonjić Grada, te postoje jasni dokazi o puštanju utakmice Radniku.

Ovaj slučaj definitivno bi trebali istražiti u Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine kako bi utjecali na regularnost samog natjecanja.

U suprotnom to će biti veliki ‘šamar’ za sport koji je posljednjih taoc nagomilanih problema u krovnoj instituciji.

Na videu ispod možete vidjeti snimku cijele utakmice između Radnika i Mladosti, a posebnu pozornost obratite na posljednju minutu susreta: