Home Zanimljivosti LAVICA KOJA SE RANO NAUČILA BORITI Ornela Vištica o odrastanju u Hercegovini,...

LAVICA KOJA SE RANO NAUČILA BORITI Ornela Vištica o odrastanju u Hercegovini, strogom odgoju i teškom razdoblju zbog prekida s poznatim chefom Jankovićem

SHARE

Iako je prilično zaposlena, snimanjem nove televizijske serije i pripremanjem nove kazališne predstave, umjesto o njezinim ulogama, javnost se zadnjih mjeseci uglavnom zabavljala njezinim ljubavnim životom.

Naime, potkraj prošle godine glumica je prekinula kratku i burnu vezu s hrvatskim chefom Matom Jankovićem. O teškom životnom razdoblju,  progovorila je za Gloriju.

“Nikome ne teku samo med i mlijeko, svi imamo uspone i padove, bitna je samo ta mentalna snaga da se s teškoćama nosimo na najbolji mogući način. Bitan je taj svakodnevni, cjeloživotni rad na sebi da budemo spremni za teška razdoblja, u tim je trenucima važno koliko ćemo se pametno postaviti i riješiti to sa sobom i u odnosu prema drugima, bitno je imati što bolji fokus. Koliko će nas nešto uzdrmati ovisi upravo o tome koliko smo za to  spremni. Osobno to teško razdoblje ne bih vezala uz riječ ljubav, jer ljubav i dalje vidim kao nešto najljepše u našim životima, kao vjetar u leđa, a kad pođe kako ne želim nastojim biti i ostati čovjek”, izjavila je.

Također, otkrila je detalje o odrastanju u Mostaru, uz samohranu majku koja se u mladosti natjecala za Miss Jugoslavije. Zahvalna joj je što joj je dala dobru podlogu za život.

“Kad sam morala na studij u Zagreb, bila sam već potpuno zrela i sasvim sigurna u to da želim upisati glumu, u čemu sam i uspjela. Rastanak je bio težak, ali još veća želja da se ostvarim u onome što želim raditi u životu. U počecima studiranja sam kući u Mostar išla češće, ali kako smo na faksu znali biti i po 12 sati, to se prorijedilo. Završiti fakultet pomogla je upravo ta stroga disciplina koju sam naučila u djetinjstvu, a pomaže mi i danas”, rekla je glumica iz Mostara.

Zagreb, 280617. Koranska 2. Ornela Vistica, glumica. Foto: Darko Tomas / CROPIX