Home Društvo Dođite na tucijadu – Općina poziva na druženje

Dođite na tucijadu – Općina poziva na druženje

SHARE

Male i velike, mame i tate, domaćice i domaćine, klince i klinceze, ma sve vas pozivamo na ovogodišnje veselo Uskrsno druženje u Posušju.

Općina Posušje poziva sve svoje sugrađane da pripreme pisanice, plesne točke, izbruse svoj talent i dođu u ponedjeljak 2.4.2018. u 15:00 u gradsku sportsku dvoranu. Birat će najbolji učenički i vrtićki rad, najljepšu pisanicu, najbolji talent i još boljeg plesača, a tu je još i mali kviz znanja o Uskrsu i potraga za pisanicama.

Pripremite svoju šampionsku pisanicu i dođite na tucijadu, donesite glazbu omiljenog izvođača i pjevajte do pobjede! Prijave primamo tijekom programa a najbolje i najsmješnije natjecatelje nagrađujemo, navode organizatori! Da s ovogodišnjeg druženja odete siti i veseli, uz organizatora Općinu Posušje pobrinuo se kuharski odjel Srednje strukovne škole Tu programu nije kraj! U 18 sati u kinodvorani prikazuje se sinkronizirani film za djecu i mlade ”Priča o Isusu”.

Pjevajte, plešite pokažite umijeće crtanja i urešavanja i dobro se zabavite! Čekamo Vas u ponedjeljak 2.4.2018. od 15 sati, navode iz Općine Posušje. prenosi Bljesak.info.