Home Zanimljivosti Pala je u komu, na Božić rodila bebu, a na Uskrs se...

Pala je u komu, na Božić rodila bebu, a na Uskrs se probudila

SHARE

Amelia Bannan iz Argentine teško je stradala u prometnoj nesreći. Pala je u komu u petom mjesecu trudnoće. Mjesec kasnije rodila je sina. Na Uskrs se probudila iz kome. Sa sinom je slavila njegov prvi rođendan…

Amelia Bannan, mlada policajka iz Argentine je u studenom 2016. godine išla na školovanje kada je doživjela prometnu nesreću. Djevojka je bila u petom mjesecu trudnoće. Pretrpjela je frakturu lubanje i u mozgu joj se pojavio tromb.

U vozilu koje je sletjelo s ceste su osim Amelije bili još četvero policijskih službenika, a jedan od njih je bio Amelijin suprug  Christian Espindola. On je vozio automobil i medijima je kasnije ispričao da je Amelia noć ranije sanjala nesreću. Nitko osim Amelije u nesreći nije bio ozlijeđen.

Beba je preživjela prometnu nesreću, a njezina majka je pala u komu. Na Božić se dogodilo prvo čudo. Liječnici su carskim rezom porodili dječaka imena Santino koji je preživio i dobro se oporavljao. Obitelj je cijelo vrijeme posjećivala Ameliju u bolnici i razgovarala s njom. Na Uskrs 2017. godine dogodilo se drugo čudo. Bannan se probudila iz kome i prvi je put rukama primila svoje dijete. Bannan je uskoro počela opet pričati no u početku su joj mogli postavljati samo jednostavna pitanja na koja je odgovarala s “da” i “ne”.

– Liječnici su nam rekli da je buđenje moje sestre iz kome Božje čudo – rekao je Amelijin brat Cesar. Mediji u Argentini su prosincu prošle godine izvještavali da se Amelija (34) dobro oporavlja, da je kod kuće i da je sa sinom proslavila njegov prvi rođendan, prenio je Metro. 

izvor: 24sata.hr