Home Društvo Gospa se jutros ukazala u Međugorju i ostavila važnu poruku – “Samo...

Gospa se jutros ukazala u Međugorju i ostavila važnu poruku – “Samo ovo morate činiti…”

SHARE

Svakog drugog u mjesecu, prema riječima vidjelice Mirjane, i pred mnoštvom svijeta, događa se ukazanje Gospe pod plavim križem u Međugorju. Ovaj put Gospa nam daje upute za život s Kristom

“Draga djeco, po velikoj ljubavi nebeskog Oca, uz vas sam, kao vaša majka. A vi uz mene, kao moja djeca. Kao apostoli moje ljubavi, koje neprestano okupljam oko sebe.

Djeco moja, vi ste ti koji se uz molitvu trebate u potpunosti predati mome Sinu. Da ne živite više vi, već moj Sin u vama.

Tako da svi oni, koji ne poznaju moga Sina, vide ga u vama, i požele upoznati Ga. Molite da u vama vide odlučnu poniznost i dobrotu, spremnost na služenje drugima. Da u vama vide da srcem živite svjetovni poziv u zajedništvu s mojim Sinom. Da u vama vide blagost, nježnost i ljubav prema mome Sinu kao i prema svojoj braći i sestrama.

Apostoli moje ljubavi, morate mnogo moliti. Očistiti svoja srca da bi ste prvo vihodali putem moga Sina. Da bi ste vi bili pravednici povezani s pravednošću moga Sina.

Djeco moja, kao moji apostoli morate biti u zajedništvu koje proizlazi iz mog Sina. Da moja djeca koja ne poznaju moga Sina prepoznaju zajedništvo ljubavi i požele hodati putem života, putem jedinstva s mojim Sinom.

Hvala vam”.