Home Crna kronika Muškarac zboden nožem u zgradi JP Ceste FBiH

Muškarac zboden nožem u zgradi JP Ceste FBiH

SHARE

Pripadnici sarajevske policije su u popodnevnim satima dobili dojavu da je u Ulici Terezija došlo do incidenta u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Navodno je između nekoliko osoba došlo do svađe, a potom i tuče tijekom koje je jedna osoba zbodena nožem.

U obližnjoj portirnici saznajemo da se događaj dogodio na trotoaru, nedaleko od njega, da je vidio kako se neki ljudi ganjaju. Da se tu zaista vodila borma na život i smrt svjedoče tragovi krvi na trotoaru koji vode do ulaza u objakat JP Ceste FBiH.

“Čudi me da nije prije došao neko od novinara. Ovdje je bio pokušaj ubojstva, jedan drugog je čakijom uboo u tijelo, ali izgleda da policija skriva informacije, što i ne čudi. U Cestama FBiH nema radničkih obiteljia, nego rodbina guzonja”, priča naš sugovornik.

Neslužbeno saznajemo da je do incidenta došlo u zgradi Javnog poduzeća Ceste FBiH. Navodno su dvije osobe došle u tvrtku da razgovaraju s bivšim izvršnim direktorom za financije. U jednom je trenutku došlo do sukoba koji je pokušao spriječiti mladić koji radi u ovoj zgradi. U pokušaju da spriječi tuču, na njega je neko nasrnuo i izboo ga nožem.

Glasnogovornik MUP-a KS-a Suvada Kuldija je kratko kazala da nije obaviještena o zbadanju, nego da jedino zna da je neko ozlijeđen, dodavši da se na licu mjesta nalazi ekipa MUP-a KS-a radi očevida. Više informacija bi trebali biti poznato tijekom dana.