Home Crna kronika Pogledajte video: Tučnjava na terasi kafića u centru Zagreba

Pogledajte video: Tučnjava na terasi kafića u centru Zagreba

SHARE

Svjedok tučnjave između Amerikanaca i Hrvata rekao je da je zavađene u subotu navečer razdvajao konobar iz kafića. Uz vikanje i psovke su se razlišli. U drugoj tučnjavi na ulici netko je Marokancu (26) razbio nos.

U redakciju 24sata stigao je video tučnjave u noći sa petka na subotu u Tkalčićevoj ulici. Kako su nam ispričali svjedoci, na terasi su se u kasnim jutarnjim satima posvađali Amerikanci i domaći. Motiv nije poznat, no kako pokazuje snimka, lagano naguravanje preraslo je u deranje i mlaćenje. Morao ih je razdvajati konobar koji je uspio te su se muškarci razišli. Grupa stranaca je uz psovke otišla u smjeru Trga bana Jelačića. Nije poznato je li bilo ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Prolazio sam s društvom i čuli smo buku. Vidjeli smo puno ljudi koji gledaju tučnjavu. Napadnuti su pričali na engleskom. Prolaznici su ih razdvajali. Mislim da su napadači bili Hrvati, a napadnuti turisti. Nismo vidjeli policiju da je dolazila zbog tog slučaja – rekao nam je čitatelj koji je poslao snimku.

Marokancu (26) slomio nos

Podsjetimo, u drugoj tučnjavi s težim posljedicama je zasad nepoznati počinitelj je u subotu ujutro u centru Zagreba u Tkalčevićevoj ulici, kod broja 15, napao i teško ozlijedio Marokanca (26). On je navodno bio u pratnji još dvojice te su se potukli na cesti.

U KBC Sestre milosrdnice je utvrđeno da mu je napadač slomio nos. Policija i dalje traga za napadačem.