Home Šport Sadiković: U Čapljini je sve eskaliralo, dopustile su se stvari koje nisu...

Sadiković: U Čapljini je sve eskaliralo, dopustile su se stvari koje nisu smjele

SHARE

Federalni prvoligaš NK TOŠK danas je ostao bez šefa struke. Naime, Denis Sadiković je nakon meča sa Čapljinom i poraza 2:0 odlučio napustiti klub, što su Tešanjci potvrdili na svojoj stranici uz obrazloženje da je Upravni odbor prihvatio ostavku iskusnog stručnjaka.

“Trpio sam od ranije neke stvari koje nisu bile korektne, a tajniku kluba sam poslije meča rekao da podnosim ostavku, međutim da ipak sjednemo i razgovaramo. Bilo je tu mnogo nezadovoljstva oko igrača, skupilo se mnogo toga od ranije, još od Kaknja, ali jučer je sve eskaliralo, posebno taj loš odnos igrača i nedisciplina. Jesam nezadovoljan, ali rekao sam da ipak sjednemo i porazgovaramo za dobrobit klub, Denis Sadiković tu nije bitan, bitan je TOŠK, ali vidim oni su odmah objavili sve”, kazao je Sadiković za SportSport.ba te nastavio razočaranim glasom.

“Dosta je tu bilo stvari koje nisu uredu. TOŠK-u želim sve najbolje, te posebno navijačima koji su odlični i koje pozdravljam i ovim putem. Sada sam i umoran od svega, ali ima tu svega da se kaže, za dobrobit kluba. Dopustili su se stvari koje definitivno nisu smjele”.

Iskusni stručnjak sada će, kaže, prvo malo odmoriti, rad u TOŠK-u ga je iscrpio.

“Svaki dan sam putovao gore – dole četiri sata, nekada smo radili i dva puta dnevno, te sam sto posto bio uz TOŠK i radio za interes kluba. Trebali smo sjesti i razgovarati, ali oni su jedva dočekali da objave, iako sam ja htio da sjednemo. TOŠK i grad Tešanj, te navijači koji jedini mogu promijeniti ovaj odnos nekih prema klubu”, dodao je Sadiković na kraju razgovora.

Sadiković je na klupu TOŠK-a došao početkom rujna prošle godine i naslijedio Igora Remetića.