Home Zanimljivosti MEGHAN MARKLE POKAZALA SVOJU OKRUTNU STRANU: Prema bivšem suprugu se ponijela neopisivo...

MEGHAN MARKLE POKAZALA SVOJU OKRUTNU STRANU: Prema bivšem suprugu se ponijela neopisivo brutalno

SHARE

Bivša glumica, a buduća vojvotkinja od Sussexa bit će prva članica kraljevske obitelji koja će u nju ući drugim brakom. Meghan je već bila udana za producenta Trevora Engelsona.

Svi znaju da je Meghan Markle već bila udana, a sada cure detalji iz tog razdoblja. Američka glumica, koja će 19. svibnja udajom za princa Harryja postati članicom britanske kraljevske obitelji, bila je dvije godine u braku s filmskim producentomTrevorom Engelsonom. Do razvoda je došlo prilično iznenada, a Meghan je bivšem vjenčani prsten poslala – poštom, tvrde izvori bliski budućoj princezi.

O razlozima razvoda se zna vrlo malo, a bivši supružnici su kao službeni razlog naveli ‘nepomirljive razlike’. Meghan i Engelson navodno nisu ostali u dobrim odnosima, iako su zajedno proveli ukupno devet godina. Vjenčali su se 2011. godine na privatnoj zabavi na Jamajci, a razveli se 2013.

Engelson, koji je najpoznatiji po filmovima Remember MeLicense To Wed i All About Steve nikada nije prebolio Meghan, tvrde bliski prijatelji, prenosi Net.hr.