Home Zanimljivosti Robusni napadač zabrinut zbog seksi fotografija svoje djevojke

Robusni napadač zabrinut zbog seksi fotografija svoje djevojke

SHARE

Napadač Atalante, Andrea Petagna (22) izrazio je “zabrinutost” zbog seksi fotografija svoje zanosne djevojke, Micheli Sander.

Talijanski napadač za kojeg još uvijek predviđaju da će napraviti veliku karijeru sa zbunjenim smajlijem na Instagramu komentirao je posljednje fotografije brazilske ljepotice, te time vjerovatno pokazao da je itekako ljubomoran na ono što radi atraktivna manekenka.

Bivši mladi reprezentativac Italije koji je upisao i jedan nastup za A selekciju od prošle godine je u vezi sa Sander. Upoznali se se na Ibizi 2017. godine i od tada su nerazdvojni.

Zajedničke trenutke često objavljuju na društvenim mrežama, posebno se to odnosi na Micheli, čiji je profil zatrpan izazovnim fotografijama. Njena popularnost je od trenutka kada je krenula u romansu sa nogometašem sve veća, a trenutno je na brojci od 100.000 fanova.

Što se robusnog napadača tiče, koji inače važi za velikog zavodnika na Čizmi, a kojeg su od početka karijere smatrali da će biti novi Cristian Vieri je ove sezone postigao šest pogodaka u svim natjecanjima, posljednji proteklog vikenda u pobjedi nad Udineseom.

On je prošao omladinsku školu Milana, a trenutno je procijenjen na 9 milijuna eura, javljaju Nezavisne novine.