Home Društvo Severina kupuje jahtu od 250.000 eura

Severina kupuje jahtu od 250.000 eura

SHARE
Pop-zvijezda Severina Kojić odlučila je kupiti jahtu, za koju je spremna platiti čak 250.000 eura.Ona je sa suprugom Igorom Kojićem riješila da se počasti skupocjenim plovilom kako bi ovog ljeta porodično krstarili Jadranskim morem.

Bračnom paru se dopao model “cranchi Z35”, koji košta 244.500 evra, dugačak je 11,5 metara, a može primiti 20 ljudi.

“Severina je u dogovoru s Igorom odlučila odriješiti kesu i kupiti jahtu. Njih dvoje žele da se ovog ljeta opuste i uživaju zajedno s njenim sinom Aleksandrom. Igor i ona su prethodnih dana istraživali cijene i modele i odlučili su se za jahtu “cranchi Z35″. Ona će biti parkirana u Splitu, ali će njom krstariti cijelim Jadranom”, otkriva izvor Informera.

On dodaje da ovo plovilo zadovoljava sve njihove potrebe, a da trenutno tragaju i za posadom.

“Brod ima protivpožarni sistem, klima-uređaj, opremljenu kuhinju… Spavaće sobe su u nježnim zemljanim tonovima. Seve je tražila neke izmjene u kupatilu, koje će se prepraviti po njenoj zamisli. Na njoj se bukvalno može živjeti. Već od juna planiraju da se presele na brod i skitaju gdje god ih put nanese”, kaže sagovornik Informera i dodaje:

“Jahta se gradi u italijanskom brodogradilištu Pjantendo, a trebala bi im biti dostavljena u Hrvatsku krajem maja. Riječ je o plovilu srednje klase, koje je veoma popularno. Za dodatnu opremu i farbanje nekih dijelova broda izdvojili su još 20.000 evra”.