Home Zanimljivosti VIDEO: UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Palestinski nogometaš snimio trenutak u kojem ga metak pogađa...

VIDEO: UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Palestinski nogometaš snimio trenutak u kojem ga metak pogađa u koljeno i okončava mu karijeru

SHARE

Ako je za vjerovati stereotipima, većini nogometaša najveće su brige priprema za iduću utakmicu, tip frizure koji će na njoj imati i boja kose manekenke koju će nakon nje zbariti. Nekima je pak glavna preokupacija kako okončati dan bez da ga pogodi metak. Mohammed Khalil nije uspio.

Palestinski nogometaš, koji igra beka u Al-Salahu, klubu u Pojasu Gaze, snimao se telefonom dok govori o tome kako je Izrael okupirao palestinsku zemlju. I usput snimio trenutak u kojem ga pogađa metak i u trenutku mu okončava nogometnu karijeru.

Khalil se našao usred napada izraelske vojske na Palestince, a njega je snajperist pogodio u koljeno u smrskao ga. Treba operaciju kako bi uopće više mogao normalno hodati.

Sve se to dogodilo u petak, kad je u pucnjavi poginulo 18, a ozlijeđeno više od 750 Palestinaca, među kojima i Khalil. Nogometaš je snimku dao prijatelju i susjedu Mohammedu Kareemu, koji je sve objavio na društvenim mrežama.

 https://www.youtube.com/watch?v=Qw7zGwYWkUY