Home Crna kronika Dvije prometne nesreće u Ljubuškom, jedna u Širokom Brijegu

Dvije prometne nesreće u Ljubuškom, jedna u Širokom Brijegu

SHARE

Civilna zaštita Županije Zapadnohercegovačke registrirala je tri prometne nesreće koje su se dogodile u četvrtak, od čega dvije u Ljubuškom i jedna u Širokom Brijegu.

Kako je priopćeno iz Civilne zaštite ŽZH, u četvrtak u 8.40 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnoj cesti M6 u Ljubuškom, u Ulici Vitinska. U ovoj prometnoj nesreći nastala je manja materijalna šteta.

U Ulici hrvatskih branitelja u Ljubuškom dogodila se prometna nesreća u 19.45 sati. U ovoj nesreći lakše je ozlijeđena jedna osoba te je zabilježena manja materijalna šteta.

U Širokom Brijegu zabilježena je prometna nesreća koja se dogodila u 17.10 sati., u kojoj je ozlijeđena jedna osoba te je zabilježena materijalna šteta.

Dodajmo da se u četvrtak oko 14.00 sati na Trnskoj cesti u Širokom Brijegu dogodio lančani sudar u kojemu su sudjelovala tri vozila.

Iz Civilne zaštite ŽZH dodaju da je u četvrtak od 8.20 do 9.15 sati gorio otpad na divljoj deponiji u mjestu Trn u Širokom Brijegu. Požar na ovoj deponiji iza širokobriješke tvrtke Feal gasila su dva vatrogasca, koja su na teren izišla s jednim vozilom, prenosi Jabuka.tv