Home Crna kronika Kakav bezobrazluk! Roniocima HGSS-a odnijeli vrijednu opremu dok su tragali za nestalim...

Kakav bezobrazluk! Roniocima HGSS-a odnijeli vrijednu opremu dok su tragali za nestalim maloljetnikom, ovo je već drugi put da su pokradeni

SHARE

Nakon što je netko Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja (HGSS) ukrao rezervni kotač dok su prije par dana tragali za mladićem koji je nestao kod Visovačkog jezera, u HGSS-u Šibenik javljaju da je došlo do još jedne krađe, prenosi Jutarnji list.

Ovaj put je netko, dok su ronioci tijekom potrage Visovačkog jezera bili u akciji, ukrao dio skupe ronilačke opreme.

– I tako… Nakon kotača s trailera idemo dalje. Naša spašavateljica i ronilica HGSS-a moli za pomoć u pronalasku dijela svoje ronilačke opreme koja je negdje tijekom pretrage Visovačkog jezera “posuđena” – objavili su u šibenskoj stanici HGSS-a.

– Dragi kolege ronioci i ostali koji se krećete u ronilačkim krugovima molim vas za trenutak pozornosti i SHARE!
03.04.2018. u popodnevnim satima nakon zarona u jezeru Visovac u NP Krka pri debrifingu i raspremanju moj Suunto EON Steel identičan kao na slici dobio je noge i netragom nestao. Od sigurnih 15 ljudi što su slušali i promatrali nadajući se novoj vijesti netko je očito posegnuo za komadom opreme koji sam kupila skoro od dvije plaće. Zašto tek sad reagiram? Morala sam eliminirati sve ostale mogućnosti. Dakle, okrenula sam sve naopako i ugnjavila nekoliko kolega da pomognu tražiti i, pošteni nalazniče, javi se ako ovo čitaš, tebi sumnjam da će koristiti. +385997535087″, objavili su poruku kolegice, prenosi Jutarnji list.