Home Šport ”Plavom noći” NK Široki Brijeg započeo obilježavanje 70. rođendana

”Plavom noći” NK Široki Brijeg započeo obilježavanje 70. rođendana

SHARE

Tradicionalnom donatorskom ”Plavom noći”, održanoj u petak navečer u hotelu Park, Nogometni klub Široki Brijeg započeo je obilježavanje 70 godina od osnutka, a večer je održana pod sloganom ”70 godina ponosa”.

Klub je svim gostima poklonio navijački šal posebno napravljen za 70. rođendan, a svi su imali priliku sudjelovati u bogatoj tomboli te osvojiti 50 nagrada među kojima je glavna bila put u Lourdes za dvije osobe.

Među brojnim uzvanicima bio je i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović kojem je predsjednik NK Široki Brijeg, ujedno i gradonačelnik Širokog Brijega, Miro Kraljević poklonio dres Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Uz brojne osobe iz izvršne i zakonodavne vlasti s državne, federalne, županijske i općinske razine bili su predstavnici sponzora, navijača, mediji te predstavnici nekoliko nogometnih klubova iz BiH i Hrvatske, između ostaloga, i predstavnici Zrinjskog te Željezničara na čelu sa sportskim direktorom Sašom Papcom koji je nekoć nosio dres Širokog Brijega.

Nazočne je zabavljao poznati širokobriješki bend ”Stari zvonik”, a program je vodio novinar Marinko Karačić, piše Bljesak.info.