Home Crna kronika U Zmajevu gnijezdu: Zmaj od Šipova pretukao mladića jer mu je ubo...

U Zmajevu gnijezdu: Zmaj od Šipova pretukao mladića jer mu je ubo kravu

SHARE

Zbog sumnje da je pretukao mladića iz sela, policija u Mrkonjić Gradu, u petak navečer uhitila je Iliju Grahovca, poznatijeg kao Zmaja od Šipova.

Njegov odvjetnik Dušan Tomić usprotivio se da, poslije isteka policijskog zadržavanja, njegovom klijentu bude određen pritvor, u čemu je uspio i predmet će ići u takozvanu redovnu proceduru. Zmaj će se braniti sa slobode, prenosi Faktor pisanje Novosti.

U Zmajevo imanje ušao je mladić iz sela, u alkoholiziranom stanju, i zabo je nož u njegovu kravu, koja je bila sva krvava. Pošto je mom klijentu krava svetinja, ‘odgovorio’ je ‘ručno’ seoskom kabadahiji. Ubrzo potom stigla je policija stavila lisice na ruke Zmaju od Šipova, što ga je teško pogodilo. Zmaj se, po povratuku iz realityja, posvetio stoci, znatno je uvećao njihov broj i brutalan atak na kravu nije mogao oprostiti, kazao je Tomić.

Podsjećamo, mještani Šipova više puta suprijavili policiji Grahovca jer zanemaruje stoku i pušta je da tumara ulicama, ugrožavajući ljude, imovinu i promet. Inspekcija je rekla kako mu ne može ništa, a policija da je pisala prijave.

No, Zmaj se ne slaže s tim optužbama.

To, jednostavno, nije točno, jer sve činim za moje krave, za njih živim, njih i hranim i timarim i, kao što se vidjelo, branim po cijenu zatvora, rekao je Grahovac.