Home Crna kronika Migranti u Karlovcu bježali policiji pa skočili s mosta u Mrežnicu, završili...

Migranti u Karlovcu bježali policiji pa skočili s mosta u Mrežnicu, završili u bolnici

SHARE
UZ TROJICU ilegalnih migranata, koji su se u Karlovcu u noći s ponedjeljka na utorak, bježeći pred policijom, teško ozlijedili kad su skočili s mosta preko Mrežnice, policija je uhitila još dvojicu.
Protiv svih pet migranata policija provodi kriminalističko istraživanje u vezi s ulaskom i kretanjem na području Republike Hrvatske i Europskoga gospodarskog prostora, izvijestila je u utorak karlovačka Policijska uprava.
Jedan je maloljetan
U utorak u popodnevnim je satima ravnatelj karlovačke bolnice Ervin Jančić rekao nakon neurološke i radiološke obrade da se dobro oporavlja pacijent (1997.) koji je i nadalje pod mjerama intenzivnog nadzora, jer je tijekom jučerašnje noći primljen s ozljedama opasnim po život.
Drugi pacijent (2001.) prijepodne je iz karlovačke bolnice zbog operativnog zahvata kralježnice prevezen u Zagreb u Kliniku za traumatologiju.
Treći ozlijeđeni migrant (1990.) je u bolnici u Ogulinu, a kirurg Igor Tripalo rekao je da je slomio sedam rebara i da ima prodor zraka u pluća, zbog čega mu je postavljen dren, a ima i prijelom podlaktice koja će mu biti operirana kad bude potpuno stabilno.
“Međutim, mogu reći da je pacijent kontaktibilan – osim svog jezika, koji ne razumijemo, zna nekoliko riječi talijanskog jezika pa se tako sporazumijevamo. Kaže da je iz Libije”, rekao je doktor Tripalo.