Home Crna kronika NASILJE U OBITELJI Udarao ženu šakama u potiljak zbog Bosanca, a...

NASILJE U OBITELJI Udarao ženu šakama u potiljak zbog Bosanca, a sud donio odluku koja je zaprepastila javnost

Muškarac je bio optužen da je svojoj djevojci vikao: "Đubre, daj mi čašu jer ti budem razbio flašu u glavu, kur…" Psovao joj je i vikao još i "J….a si se s Bosancem".

SHARE

Jednog 45-godišnjeg muškarca iz Križevaca sud je oslobodio optužbi za obiteljsko nasilje, a razlog oslobađanja je činjenica da njegova nevjenčana supruga nije željela protiv njega svjedočiti na sudu.

Znači, on je oslobođen ne zato što on to nije počinio, jer je u cijelom slučaju intervenirala policija, piše podravski.hr.

Incident se dogodio sredinom 2016. godine, a muškarac je bio optužen da je svojoj djevojci vikao: “Đubre, daj mi čašu jer ti budem razbio flašu u glavu, kur…” Psovao joj je i vikao još i “J….a si se s Bosancem”.

Nakon verbalnog okršaja, napao ju je u kuhinji tako što ju je uhvatio za ramena i šakom udario u potiljak, što je ponovio još jednom.

Njegova nevjenčana supruga nije htjela protiv njega svjedočiti, a sud nije razmotrio navode policijske prijave i ispitao policajce koji su uhitili muškarca nakon prijavljenog nasilja, piše podravski.hr.