Home Zanimljivosti VIDEO: IZUMITELJ O SVOM IZUMU ‘Seks robot mi je poboljšao brak, ali...

VIDEO: IZUMITELJ O SVOM IZUMU ‘Seks robot mi je poboljšao brak, ali ako bi žena koristila muškog vjerojatno bih se rastao’

SHARE

Za sve parove koji žele unijeti strasti u vezu, on preporučuje da probaju robotsku lutku za seks. Španjolski izumitelj Sergi Santos stvorio je seks lutku opremljenu najnovijim i najboljim postignućima umjetne inteligencije. ‘Samantha’ je dizajnirana tako da odgovara na suptilno udvaranje.

Ovaj 39-godišnji inženjer tvrdi da mu prsati robot omogućuje da se riješi seksualne napetosti kada njegova dugogodišnja partnerica Maritsa Kissamitaki nije od volje.

“Muškarac želi osjetiti općenito da žena umire od želje za njim. A ako muškarac osjeća da žena neće uživati u seksu, većini muškaraca taj seks se ne sviđa. A to je uzrok mnogih seksualnih problema”, objasnio je Santos.

Reuters

Reuters

Sa svojom ženom zajedno je 16 godina, a seksi robot im je, kako tvrdi samo poboljšao odnos piše HuffPost.

“Meni je potreban seks u nekom dijelu dana kada moja žena to ne želi. Rekao sam joj: Gledaj, seks uništava mnoge veze, zbog nedostatka sinkroniciteta, a ne želim staviti toliki pritisak na brak”, objasnio je.

Par živi u Kataloniji, a svoje seksi robote prodaju po cijeni od 17.000 do 42.000 kuna.

Kissamitaki je rekla kako ne vidi nikakav problem što njezin muž ‘viđa’ robota sa strane. “Kod parova, mislim da dok god postoji povjerenje u vezi i međusobno poštivanje, korištenje ovakve lutke može samo pomoći. Čak i ako ste kompatibilni na mnogim drugim razinama, ali možda ne u seksu, lutka može biti komplementarni element i rješenje”, objasnila je Maritsa Kissamitaki.

Reuters

Reuters

Santos sad planira projektiranje i muškog seks robota te priznaje da se brine kakva će biti obrnuta situacija i kakav će utjecaj imati na njihovu vezu. “Mislim da bih bio ljubomoran ako bi koristila muškog robota. Ako bih saznao da joj se muška lutka sviđa više od mene, u smislu da ne želi više biti sa mnom, razveo bih se”, iskren je izumitelj.

No, Maritsa priznaje kako bi bila u iskušenju da isproba lutka. “Meni je to zanimljiva ideja. Voljela bih da napravimo i muško verziju. Bih li ga isprobala? Pa vjerojatno da iz znatiželje”, kazala je.

Reuters

Reuters

U videu možete pogledati više o mogućnostima ovog high-tech robota za seks, prenosi 100posto.hr.