Home Zanimljivosti ‘Ona pije, puši i voli izlaziti, što će takva cura mojoj mami?’:...

‘Ona pije, puši i voli izlaziti, što će takva cura mojoj mami?’: razočarani Dalmatinac najprije se požalio izborom farmerica, a potom s jednom završio u strastvenom poljupcu

SHARE

Prve strasti planule su u emisiji “Ljubav je na selu”, a farmeri se još nisu ni uputili na odredište, tj. selo. Trenutno se nalaze u dvorcu Gjalski, gdje se odvijaju ‘spojevi na slijepo’, kao i intervjui kojima kandidati provjeravaju koja im od natjecateljica ‘paše’.

A jedan od Dalmatinaca u showu, Josip iz Benkovca, pun je prohtjeva. Nijedna od prijavljenih kandidatkinja ne zadovoljava njegove uvjete, kao ni one njegove mame. Cure je izrešetao pitanjima poput “Bi li mogla živjeti u Benkovcu?” i “Jesi li išla tamo na pizzu?”, ali dobio je uglavnom negativne odgovore.

Razočaran što nijedna nije jela benkovačku pizzu, a ne bi baš najradije ni živjela ‘na selu’ gdje nema gdje izaći, požalio se produkciji.

“Ona pije i puši i voli izlaziti, što će takva cura mojoj mami?”, prokomentirao je razočarani Josip jednu od kandidatkinja.
A onda je došla Nikolina…

Gospođica Cvek oborila je dotad nezadovoljnog Josipa s nogu. Čim je sjela preko puta njega, kandidatu se ozarilo lice.

“Ja sam spremna prihvatiti život u Benkovcu jer te volim i zato jer sam spremna podijeliti s tobom svoj dio života”, rekla mu je točno ono što je htio čuti i izmamila osmijeh na lice. Dodala je da je spremna na brak i djecu, kao i da se u njega zaljubila na prvi pogled.

“Ti si dečko za mene stvoren”, priznala mu je, a potom su završili u klinču. Strastveni poljubac iznenadio je sve prisutne, a sigurno ni gledatelji nisu ništa manje šokirani. Njihovu akciju već su prokomentirali na društvenim mrežama, sa zaključkom kako ovaj par definitivno ne gubi vrijeme.

Jer, Josip je najavio kako Nikolinu definitivno vodi kući, na farmu. Svidjet će se njegovoj mami jer zna kuhati i čistiti, dodao je, pa ju ponovno poljubio, piše Slobodna Dalmacija.