Home Zanimljivosti Davor Bernardić, lider oporbe, upravo je na Instagramu lajkao snimku na kojoj...

Davor Bernardić, lider oporbe, upravo je na Instagramu lajkao snimku na kojoj djevojka u splitskom klubu mokri u čašu, a onda je s njom polijevaju

SHARE

Mnogo puta smo se uvjerili u istinitost “bapske” tvrdnje kako se se ništa pametno ne događa nakon “neke ure” i da sitni noćni sati služe za spavanje, ali da se svi toga drže, bili bismo zasigurno lišeni mnogih snimki provoda koje kruže društvenim mrežama.

Znaju nas nasmijati, istina, ali kada ekipa od “nacvrcane” dublje zagazi u teže pijanstvo, tada nastaju snimke poput one koja zadnjih dana podjednako nasmijava i zgraža šokiranu “publiku”.
U jednome splitskome klubu, ako je vjerovati onima koji su snimku pustili u javnost, zabilježena je djevojka koja se, bez pardona i pred svima, mokri u čašu za koktele, a potom ju naslanja na šank. Netko od prisutnih je zatim zalije sadržajem iste, a ona posrće, od šoka ili zato što je “popila”, ne znamo.
Koliko god odvratna bila, snimka je uspjela postati teži hit. Inače, kombinacija šokovitosti i gnjusnosti “pali” kod publike, pa tako i ova. A očito na to padaju i saborski zastupnici, jer snimku je na Instagram profilu “Di su pare” lajkao i Davor Bernardić.

Radi li se o neskrivenom oduševljenju komunikatorima godine koje je Bernardić više puta isticao, pa mu se snimka svidjela zbog naslova kojim je objava popraćena (“Voda nije za piće”) ili je nešto drugo u pitanju, ne znamo, ali je jedan komentator ponudio rješenje…
“Nema šta radit u Saboru… Dosadno, pa lajka”, zaključio je, a mnogi se složili, prenosi Slobodna Dalmacija.