Home Zanimljivosti ‘Majo, ovo je strašno!’: pjevačica se utegla u lateks i počastila jednim...

‘Majo, ovo je strašno!’: pjevačica se utegla u lateks i počastila jednim od užasnijih izdanja

SHARE

Ošišala se na kratko i oduševila posvetivši se trendu kariranih odijela, pa smo već pomislili da se naglo ‘ufinila’, ali Maja Šuput zadnjim nas je izdanjem ipak uvjerila da se nije spremna odreći nekih svojih starih navika.

Na tragu Lepe Brene, iskombinirala je outfit koji nam je pokazao da je dobra, stara Maja još uvijek aktualna, zarukama i ‘ozbiljnoj’ frizuri unatoč. U lateksu od glave do pete, prošetala je zagrebačkim ulicama, a morala je i fotografiju objaviti. Moćno izdanje ‘lajkala’ je golema količina njenih fanova, ali nisu svi zadovoljni stilskim usponima i padovima.

“Majo, ovo je strašno!”, užasnula se jedna pratiteljica viđenim.
“S tim outfitom jedino ‘ko te može pratit je fashion police jer ovo boli za gledat'”, odgovorio je, nimalo suptilno, na Majino pitanje jedan pratitelj. A zanimalo je pjevačicu prati li ju tko, na cesti ili na Instagramu, svejedno.

Iako nam PVC baloner i pripadajuće hlače djeluju brutalno neudobno, Maja kombinaciju, čini se, nosi s lakoćom. Možda je na umu imala i skriveni ‘trik’ koji je pao na pamet jednoj pratiteljici…

“Ispod malo kreme na bazi cimeta i kofeina i da vidiš anticelulitnog učinka”, predložila je svima koji su spremni povesti se za PVC Majom, prenosi Slobodna Dalmacija.