Home Crna kronika Kreću li nove istrage oko uloge Slave Kukića u HT Mostaru i...

Kreću li nove istrage oko uloge Slave Kukića u HT Mostaru i kupovine stanova na Knežiji

SHARE

Slavo Kukić, čovjek koji je zahvaljujući čelnoj ulozi u upravnim odborima RTV-a FBiH i HT-a Mostar kupio stanove na zagrebačkoj Knežiji, prema pisanju “Slobodne Bosne”, i koje je platio 360 tisuća KM, poput okorjelih američkih ovisnika, pa i serijskih ubojica, postao je opsjednut Draganom Čovićem.

Vrli akademik danas je u Dnevnom listu napisao jednu kolumnu protiv Dragana Čovića, zatim je na Klixu u dva teksta napao Dragana Čovića, a zatim i stranke bošnjačke ljevice jer su kandidirale dvojicu kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva pa će, što je Kukiću osobito krivo, Hrvati moći lakše odabrati svoga predstavnika.

“Tko god bude kandidat za Predsjedništvo BiH iz Naše stranke, dijelit će s Komšićem biračko tijelo. To je odluka za koju Dragan Čović ima razloga da aplaudira. To je i pokazatelj gdje je građanski politički spektar u BiH”, izjavio je Kukić.

Nejasno je kako članovi HDZ-a BiH ne reagiraju na ovakve tvrdnje i zašto konačno nitko ne potegne pitanje što je Slavo Kukić radio na čelu Upravnog odbora HT-a Mostar. Istina da je Slavo Kukić nevažan element u BiH, ali pretjerano silovanje medija koje i Hrvati povremeno čitaju izuzetno iritira.

Izigravajući žrtvu sve ove godine jer ga, navodno, Hrvati progone, Slavo Kukić koristio je svaku priliku da popljuva taj hrvatski narod i njihovu odluku da biraju svog legalnog i legitimnog predstavnika.

Mladi politolog Ivan Kraljević na Facebooku Slavinu je današnju uzurpaciju medijskog prostora, ili bolje rečeno silovanje medija, opisao ovim riječima: Slavko Kukić je uspio nadmašiti samog sebe. U samo pet sati razmaka osjetio je potrebu ponovno se obratiti svekolikom čitateljstvu najčitanijeg medija u državi. Nakon poslijepodnevnog razgovora o “večeri bez Bošnjaka”, akademik je dan završio novim razgovorom u kojem je izrazio žaljenje zbog nepostizanja dogovora između tzv. ljevice, odnosno straha kako bi Hrvati doista mogli ponovno izabrati svoga člana Predsjedništva BiH. Dakle, dok mnogi nikada ne dobiju priliku iznijeti svoje mišljenje o ključnim političkim pitanjima, “sagovornik bez dlake na jeziku” nema tih problema.

 

Grude.com