Home Crna kronika STRAŠAN ZLOČIN TRAGIČAN KRAJ PRIČE O OCU I KĆERI KOJI SU...

STRAŠAN ZLOČIN TRAGIČAN KRAJ PRIČE O OCU I KĆERI KOJI SU SE ZALJUBILI I DOBILI DIJETE Policija reagirala na dojavu i u kući pronašla zastrašujuć prizor

SHARE

Policija istražuje slučaj očitog ubojstva i samoubojstva oca i kćeri optuženih za incest te njihovog malog sina i njezinog očuha.

Policija Knightdalea odgovorila je na poziv u utorak oko 9 navečer te došla u kuću u kojoj su živjeli Steven Pladl (45) i njegova biološka kći Katie Pladl (20). Ondje su našli mrtvog njihovog 7-mjesečnog sina Bennetta, dok u kući nije bilo nikoga drugoga.

Oko 20 minuta ranije, policija je 900 km dalje u New Milfordu u Conneticutu reagirala na dojavu o pucnjavi i pronašla muškarca i ženu mrtve u kamionetu njujorških tablica. Nekoliko kilometara dalje pronađen je i automobil s napadačem koji je očito izvršio samoubojstvo.

Šerif policije, Lawrance Capps, potvrdio je da su ubijene osobe Katie Pladl te njezin očuh Anthony Fusco (56), a muškarac koji je ubio njih i potom sam sebe je Steven Pladl.

Sumnja se da je Steven ubio i svog sedmomjesečnog sina.

Facebook

 

Kako smo već pisali, veza između kćeri i njezinog biološkog oca počela je prije dvije godine u Virginiji gdje je Katie i rođena 1998. Steven Pladl i njegova žena malenu Katie su dali na usvajanje nedugo nakon rođenja. No 2016. kad joj je bilo 18 godina, Katie je kontaktirala svoje biološke roditelje i počela s njima živjeti. Nedugo nakon toga, kći i otac su se zaljubili.

Kad je Pladlova supruga otkrila da njezin suprug i kći održavaju seksualnu vezu, zatražila je razvod i kontaktirala policiju. Stevenovo i Kateino dijete je rođeno u rujnu 2017., a njih dvoje su se vjenčali i preselili u Knightdale u Sjevernoj Karolini. Međutim, u siječnu 2018. su uhićeni pod optužbom za incest.

Ovaj mjesec Stevenova kazna je promijenjena i dopušteno mu je da otputuje u Sjevernu Karolinu, dok je Katie naloženo da živi s ljudima koji su je usvojili.

Šerif Capps na konferenciji za medije nije želio opisivati detalje smrti malog djeteta, no rekao je da je policiju u četvrtak ujutro zvala majka Stevena Pladla te ih zamolila da provjere je li s bebom sve u redu. Capps je također izvijestio da je dijete pronađeno u kući gdje je živio Steven, no maleni je zapravo živio s njegovom majkom. Ona je rekla da je Steven preuzeo dijete u srijedu navečer, a policiju je nazvala zabrinute zbog nečega što joj je sin rekao preko telefona.

U pozivu koji je uputila službi 911, rekla je da joj je sin kazao da je ‘ostavio dijete mrtvo u kući, da nazove policiju i da ne ide onamo’.

Također je rekla i da joj je Steven potvrdio da je ubio Katie i njezinog oca.

Instagram

 

‘Katie je prije nekoliko dana prekinula s njim preko telefona, a on je rekao da će uzeti dječaka i odvesti ga mami u New York’, rekla je također Stevenova majka.

Policija je pak potvrdila da je Steven krenuo put New Yorka s izričitom namjerom da se konfrontira s Katie. Ujedno su izvijestili da i dalje rade na rasvjetljavanju čitavog slučaja te utvrđivanju svih motiva.

‘Ovi događaji su nas izuzetno rastužili. Ovakvi događaji nisu česti u našoj zajednici, ali nažalost jesu u svijetu. Naša su srca slomljena zbog smrti malog djeteta i nastojimo otkriti sve detalje ove strašne tragedije’, rekao je šerif Capps.