Home Život IVA TODORIĆ prvi put stala pred kamere nakon afere Agrokor: Bila sam...

IVA TODORIĆ prvi put stala pred kamere nakon afere Agrokor: Bila sam teško bolesna, izliječila sam se uz pomoć YouTube kanala

SHARE

Prvi put nakon izbijanja afere Agrokor, Todorićeva kći Iva Balent stala je pred kamere, otkrila da je bila teško bolesna i objasnila kako se izliječila.

“Bila sam bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promijenila sam svoj život iz korijena i počela sam raditi na sebi”, rekla je Iva Balent za Exkluziv,

Objasnila je kako joj je srce bilo bolesno, a život joj je prije sedam godina promijenila motivacijska govornica Ana Bučević.

“Pomogla mi je da počnem prakticirati stvari koje sam u životu puno puta čula”, objasnila je kćer Ivice Todorića, koji ju je snimio baš na nedavnoj radionici Ane Bučević u Zagrebu.

Poznata motivacijska govornica ima čak 150.000 sljedbenika na Youtubeu, 110.000 na Instagramu i 150.000 na Facebooku. Bučević se bavi prakticiranjem Zakona privlačenja i često koristi termin Vortex.

Riječju Vortex, koja na engleskom znači vrtlog, ona opisuje vibracijsku realnost u kojoj živimo život baš onakav kakav želimo.

“Moramo osluškivati svoje emocije. Postoje emocije visoke vibracije (ljubav, vjera, nada, radost, optimizam…) i niske vibracije (nemoć, strah, sumnja, osjećaj krivnje, pesimizam…).

Važno je shvatiti kako nastaje emocija. Nju ne uzrokuje ništa izvanjsko, kako ljudi vole misliti. Emociju uzrokujemo mi sami – svojim mislima, fokusom i uvjerenjima. Ako osjećate emociju niske vibracije, sami ste je izazvali i potrebno je znanje kako je promijeniti. To je temelj mog učenja”, ispričala je Bučević za Sensu.