Home Crna kronika ŠTO SE OVO DOGAĐA Sada i u Kiseljaku klaun iskače iz...

ŠTO SE OVO DOGAĐA Sada i u Kiseljaku klaun iskače iz mraka i plaši vozače

SHARE

Nesvakidašnji slučaj dogodio se sinoć u naselju Višnjica Polje u Kiseljaku, jedan vozač tvrdi kako je vidio jezivog klauna.

Posebno je jeziva činjenica da se to događa pod okriljem noći, odnosno sinoć oko ponoći.

Prestrašeni vozač koji je vidio klauna javio se redakciji portala grad-busovača:

“Sinoć dok sam se vraćao iz Kiseljaka, u blizini naselja Višnjica Polje, ispred auta mi je izletjela nepoznata namaskirana osoba koja je podsjećala na klauna. Počela je plesati i ubrzo se sklonila s ceste. Nedostajao je koji trenutak da uslijed izbjegavanja nepoznate osobe završim u kanalu pored ceste“, kazao je vidno prestrašeni vozač za grad-busovaca.com portal.

O svemu je obaviještena policija koja će, nadamo se, istražiti ovaj slučaj i poduzeti odgovarajuće radnje na njegovom rješavanju.

Podsjetimo, najezda klaunova, jeziva i čudna pomama zahvatila svijet je svijet krajem 2016. godine. Ovaj čudni ‘pokret’ se pojavio prvotno u SAD-u, a zatim se proširio na Europu. Trend jezivih klaunova trajao je par mjeseci.

Najezda klaunova stigla je tada i u BiH. U Grudama, Tomislavgradu i Posušju na više prometnica zabilježene su osobe maskirane u klaunove, koje nisu izazivale incidente, za razliku od onih u Hrvatskoj, koji su proganjali djecu.

Nadamo se da će MUP KSB rasvijetliti sinoćnji slučaj iz Kiseljaka te da će stanovnici Kiseljaka i okolnih gradova biti sigurni na cesti, bez ‘problema’ kakav je klaun koji pleše…, prenosi Dnevnik.ba