Home Društvo Godine su ipak samo broj? Njoj su 72, njemu 19, oženili su...

Godine su ipak samo broj? Njoj su 72, njemu 19, oženili su se nakon samo dva tjedna poznanstva

SHARE

Garyju Almeda nije najstarija žena s kojom je dosad hodao. Kada je bio nešto mlađi, u vezi se neko vrijeme nalazio sa 77-godišnjakinjom.


Kada je ljubav u pitanju, godine su samo broj. Tako barem govori Almeda Hardwick iz Maryvillea u saveznoj državi Tennessee, koja se gotovo pune dvije godine nalazi u braku s čak 53 godine mlađim Garyjem.

U Garyju je, ističe Almeda, pronašla srodnu dušu, a da ga želi uz sebe do kraja života, spoznala je već onog trenutka kada se zagledala u njegove smeđe oči.

Gary je potvrdio da se između njih rodila ljubav na prvi pogled, a koliko im se žurilo da stupe u brak, svjedoči činjenica da su prstenje razmijenili nakon samo dva tjedna poznanstva.

“Na Almedi su me najprije privukle njezine predivne plave oči, a do kraja me osvojila karakterom. Uvijek je  spremna na smijeh i savršeno smo se spojili. Vežu nas mnoge stvari, volimo čak i istu glazbu”, istaknuo je mladić koji je ljubav pronašao na rođendanskoj zabavi u pizzeriji i koji je svoju dragu nahvalio kao odličnu ljubavnicu u krevetu.

“Nikada me nisu privlačile mlađe. Čak i kada mi je bilo trinaest, privlačile su me isključivo starije žene”, priznao je Gary, kojeg je odgojila baka.

Baka je Almedu prihvatila i podržala vezu, međutim odnos s 53 godine mlađim muškarcem nije baš najbolje sjeo njezinu sinu. S majkom i danas ne razgovara, ali zato se s Garyjem sjajno provode njezini unuci, koji u bakinu novom suprugu više vide prijatelja negoli djeda.

“Da je čudno, čudno je. Ali hej! Živimo u 21. stoljeću i ljudi imaju pravo živjeti onako kako ih je volja”, kazao je indiana Elliott, 17-godišnji Almedin unuk.