Home Život Matija Vuica otvorila modni atelier u Međugorju

Matija Vuica otvorila modni atelier u Međugorju

SHARE

Prekjučer je Matija Vuica u Međugorju otvorila MM Gallery, modni atelier u kojem će prvi put biti dostupne njene unikatne haljine i vjenčanice i izvan Hrvatske.

Atelier MM Gallery, Matija Vuica otvorila je u suradnji s dugogodišnjom prijateljicom, a od sada i poslovnom partnericom, Mirnom Barbarić.

Otvorenju su nazočile mnogobrojne Hercegovke pretežito mlade, lijepe, zgodne i dotjerane kao da su na modnoj pisti, a na otvorenje su došle s buketima cvijeća.

Iskazale su svoje zadovoljstvo što više ne moraju putovati u Zagreb kad im zatreba večernja haljina ili vjenčanica i već jučer su neke izložene vjenčanice i haljine rezervirale za probe u narednim danima.

MM Gallery je exclusivni atelier na više od 120 kvadrata prostora s velikom ponudom raskošnih vjenčanica i svečanih haljina. Sama dizajnerica, osim na otvorenju, u redovitim intervalima susretat će se s klijenticama kako bi u osobnom kontaktu saznala sve o njihovim snovima, željama i idejama vezanim uz njihov dan iz snova. Na raspolaganju će im uvijek biti veliki asortiman, koji će se dopunjavati na tjednoj bazi, kao i osposobljeno osoblje koje će haljine prilagođavati klijenticama u kratkom vremenu.

Odabrala sam Hercegovinu za prvi veći iskorak kako bih svoje haljine učinila dostupnijima svima koji moraju posegnuti do Zagreba, ne samo iz BiH, nego i iz cijele južne Hrvatske. Čini mi se da je Međjugorje u zlatnoj sredini, a i svima omiljeno mjesto za posjetiti. Do sada moja najveća kolekcija unikatnih vjenčanica izložena je u atelieru, a prema upitima znam da su mnoge mladenke, također i maturantice, jer i na njih sam mislila, jedva čekale otvorenje ateliera. – izjavila je Matija Vuica povodom otvorenja novog ateliera, prenosi Brotnjo.info.