Home Crna kronika Ubojstvo u Sarajevu: Mužu zabila nož u srce

Ubojstvo u Sarajevu: Mužu zabila nož u srce

SHARE

Sarajevska policija uhitila je pedesetdvogodišnju M. D. iz Sarajeva zbog sumnje da je sinoć, deset minuta iza ponoći, nožem ubila svog godinu dana starijeg muža S. D., također iz Sarajeva, pišu Nezavisne novine.

Ubojstvo se dogodilo u Ulici dr Jusufa Tanovića, u naselju Soukbunar u sarajevskoj općini Centar.

Iz MUP-a je potvrđeno da im je deset minuta iza ponoći prijavljeno da je došlo do ozljede osobe oštrim predmetom, nakon čega su na mjesto događaja odmah izašli pripadnici policije.

“Na mjestu događaja je zatečena ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, tijekom pružanja pomoći ozlijeđenoj osobi S. D. koji je zadobio ozljedu ubadanjem oštrim predmetom u predjelu lijevog dijela grudnog koša. Na mjestu ubojstva je zatečena i njegova supruga M. D. rođena 1962. godine iz Sarajeva, koja je policajcima rekla da se posvađala sa mužem te da je došlo i do fizičkog naguravanja tokom kojeg ga je ona povrijedila oštrim predmetom. Ozlijeđeni je prevezen u Opću bolnicu ‘Prim. dr. Abdulah Nakaš’, gdje je tijekom ukazivanja ljekarske pomoći podlegao od zadobijenih ozljeda”, naveli su iz MUP-a Kantona Sarajevo.

O događaju je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije koji je izašao na mjesto događaja i rukovodio očevidnim radnjama, zajedno sa pripadnicima Uprave policije MUP-a Sarajevske županije i vještakom sudske medicine, pišu Nezavisne novine.