Home Društvo DIJELITE I POMOZITE VRIJEDNOJ MOSTARKI MATEJI DA ONA POMOGNE MATURANTIMA: Ove godine...

DIJELITE I POMOZITE VRIJEDNOJ MOSTARKI MATEJI DA ONA POMOGNE MATURANTIMA: Ove godine sam jako, jako razočarana. BiH broji preko 3,517 milijuna stanovnika, a nismo u stanju opremiti 200 maturanata

SHARE
Mostarka Mateja Lovrić da već treću godinu zaredom organzira akciju Matura za 5 u kojoj potpuno besplatno opremi maturante.
Prve godine postojanja grupa je pomogla preko 100 maturanata. U prošloj godini su opremili 132 maturanta iz cijele Bosne i Hercegovine i dvije djevojke iz Hrvatske.Organizatorica akcije Matura za 5 Mateja Lovrić ove godine nije zadovoljna tijekom akcije, te je uputila još jedan apel svima koji mogu pomoći da joj se jave kako bi i ove godine usrećili maturante slabijeg imovnog stanja.

“Dvije godine ove akcije su iza mene, obe sam ih lako odradila i sve maturante zajedno sa vama usrećila, ali ove godine sam jako, jako razočarana. Bosna i Hercegovina je država koja broji preko 3,517 milijuna stanovnika,a nismo u stanju opremiti 200 maturanata. Zar ne mislite da je to SRAMOTA?? Jedan dio maturanata sam uspjela opremiti, ali sad mi nastaje veliki problem jer drugu polovicu moram što prije opremiti. Mature se bliže i vremena je sve manje.. Svi koji želite pomoć zovite me na 063/950-738”, napisala je Mateja na društvenim mrežama, a mi ovim putem dijelimo njen apel svima koji mogu pomoći da joj se jave.

Mateju najviše raduje osmijeh na licu maturanata kojima pomogne, pa pomozimo skupa da ova vrijedna Mostarka vidi što više osmijeha na licima maturanata, prenosi Hercegovina.info.