Home Zanimljivosti LJUBUŠANKA SJAJNO PLASIRANA Gotovo 14.000 čitatelja Jutarnjeg lista glasalo tko je najatraktivnija...

LJUBUŠANKA SJAJNO PLASIRANA Gotovo 14.000 čitatelja Jutarnjeg lista glasalo tko je najatraktivnija hostesa Zagreb auto showa 2018.!

SHARE

Fotografi Jutarnjeg lista pročešljali su ovogodišnju automobilsku feštu Zagreb Auto Show i u moru ljepotica s izložbenih prostora izbor suzili na 15 najatraktivnijih djevojaka kojima su njihovi čitatelji mogli dati svoj glas na njihovom portalu u utorak do 15 sati.

Činjenica kako je od subote u 3:30 do utorka u 15 sati svoj glas jednoj od ljepotica dalo čak 13.867(!) glasača govori o tome kako je zapravo šteta što su organizatori povratničkog sajma, 2016. i ove godine odlučili iz službenog programa izostaviti tradicionalni izbor Miss Auto Showa i koliko ljudi još uvijek cijeni izbore ljepote, posebice one u kojima mogu sudjelovati.

FOTO: Željko Puhovski /CROPIX

Zato su u Jutarnjem listu ove godine izradili online anketu s izborom 15 najatraktivnijih prema žiriju fotografa i novinara Auto kluba, a glasovi čitatelja vrlo su brzo četiri djevojke odvojili od ostalih, koje su do samog kraja vrlo tijesno jurišale do titulu najljepše na Salonu automobila u Zagrebu.

Na koncu, s ukupno 11 posto glasova titulom najljepše hostese ovogodišnjeg izdanja Zagreb Auto Showa okitila se 23-godišnja studentica kineziologije Lucija Kosaber iz Zagreba s izložbenog prostora ROX-a s tek pola posto boljim plasmanom od Bračanke Mery Benčić s izložbenog prostora Hyundaija koja je osvojila 10,5 posto glasova.

Na trećem se mjestu našla atraktivna hostesa s izložbenog prostora Citroena, Ljubušanka Ana Gavran s 10,4 posto glasova što je tek 0,6 posto manje od pobjednice Lucije Kosaber.

Lara Vukušić s izložbenog prostora Audija osvojila je 10,2 posto glasova što je također unutar jedan posto do pozicije pobjednice.

Željko Puhovski /CROPIX

Željko Puhovski /CROPIX

 

Na koncu, iz Jutarnjeg su uputili zahvale svima koji su glasali u anketi te čestitali pobjednici Luciji Kosaber na pobjedi i tituli najatraktivnije hostese ovogodišnje automobilske fešte u Zagrebu

… A što se tiče pobjednice, tko zna, možda je uspijemo nagovoriti za fotografiranje za editorial ili novogodišnji kalendar u tiskanom izdanju, a uz koji automobil, to bismo ponovo mogli napraviti anketu za čitatelje…, piše Jutarnji.

Pogledajte svih 15 djevojaka  koje su se najtjecale za titulu na stranici Jutarnjeg lista