Home Život MOLIO GA JE DA PRESTANE PITI Prijatelj DJ predvidio je Aviciijevu smrt:...

MOLIO GA JE DA PRESTANE PITI Prijatelj DJ predvidio je Aviciijevu smrt: Vidio sam kako postaje dio ‘kluba 27’, bilo je to strašno za gledati

SHARE

DJ Laidback Luke ‘predvidio’ je smrt Aviciija, jednog od najpopularnijih DJ-a koji je jučer u 28. godini života preminuo u Omanu, piše the Sun. 

U razgovoru za časopis Billboard je prije tri godine upozoravao na rizike koji dolaze uz hektičan životni stil koji vode DJ-evi.

“DJ-evi na turneji u prosjeku noću spavaju četiri sata, a uz piće, aftere i sve ostalo… Za razliku od pop, rock ili rap glazbenika koji idu na turneje u ciklusima, DJ je uvijek na turneji”.

Avicii, pravim imenom Tim Bergling, angažirao je Laidback Lukea da svira u njegovom klubu na Ibizi. Kaže da je bio šokiran koliko je umorno Avicii izgledao dok se borio sa svojim problemima:

“U tom trenutku, vidio sam svog prijatelja, koji ima 26 godina, kako postaje dio ‘Kluba 27’. Zvuči grozno, no istina je, tada me preplavio nevjerojatan osjećaj frustracije”.

Nile, koji je također radio s Aviciijem, zadnji puta je s njim svirao na koncertu prije tri godine. Glazbeni veteran nije skrivao razočaranje kada je otkrio da mu je kolega pijan, te ga je ‘špotao’ zbog ugrožavanja vlastitog zdravlja:

“Bilo je malo tužno jer je obećao da će prestati piti, a kad sam ga te večeri vidio pijanog, rekao sam mu: Stari, što radiš? Što se zbiva? Rekao si da ćeš prestati”.

Iako se znalo da Avicii ima zdravstvenih problema, dijelom uzrokovanih ovisnošću o alkoholu, detalji smrti poznatog DJ-a još nisu poznati., prenosi 100posto.hr