Home Nekategorizirano Zbog seksa sa suprugom završio na Hitnoj, mama ga morala voditi na...

Zbog seksa sa suprugom završio na Hitnoj, mama ga morala voditi na pišanje: ‘Bio sam blizu orgazma. Čim sam čuo zvuk pucanja, znao sam da je ozbiljno’

SHARE

‘Prvi je test bio pokušaj mokrenja u posudu. Nisam mogao. A ako ne možete piškiti, to je tempirana bomba za ono što će vam sljedeće učiniti’

Za Rossa Asdouriana (32) obistinila se noćna mora svakog muškarca prije tri godine, kada je pretrpio frakturu penisa dok se seksao sa ženom u svom stanu na Manhattanu. Njujorčanin je odmah sljedećeg jutra podvrgnut kompliciranoj operaciji, a sljedećih je mjesec dana morao moliti druge, uključujući svoju majku, za pomoć pri mokrenju. Prošlo je nekoliko mjeseci prije no što mu se vratila seksualna funkcija.

Ross Asdourian@asdo

@JonRyan9 I’ve got a western theme @mssociety fndrsr, need a 206 celeb w/stallion legs to participate. Thoughts? http://blitztacklesms.com/live/ 

Traumatični koitus

O svom traumatičnom iskustvu komičar je napisao knjigu pod nazivom Broken Bananah: Comedy, Life, and Sex …Without a Penis (Slomljena banana: Komedija, život i seks… bez penisa). “Mislim da svaki muškarac duboko u sebi zna kako se to može dogoditi i većina se vjerojatno uplaši kad se samo malo savine”, kazao je komičar i filmaš za CNN.

SLOMIO PENIS TIJEKOM SEKSA, PRIMIJETIO TEK 12 SATI POSLIJE: Liječnici objasnili tko je podložan ovom fenomenu

Ozljeda poznata kao ruptura corpus cavernose, iako je rijetka, događa se. Corpus cavernosa je spužvasto tkivo koje se proteže duž cijelog penisa. “Kad dobijete erekciju, ono se puni krvlju poput spužve”, objašnjava urolog Rajveer Purohit.

Većina se takvih ozljeda događa prilikom tzv. traumatičnog koitusa, u kojemu se penis nađe pod snažnim pritiskom pubične kosti žene ili, pak, mjesta između vagine i anusa. Sila uzrokuje puknuće corpus cavernose. Većina ljudi koji su doživjeli frakturu penisa kaže kako se prilikom puknuća čuje zvuk pucanja. Asdourian je, čim je čuo taj zvuk, znao kako nešto nije u redu.

Uspješno se oporavlja

“Doslovno smo bili pri kraju odnosa, ja sam izvadio penis i, kad sam ga krenuo vratiti unutra, ona me odgurnula i to je samo puklo. Osjetio sam snažnu bol, otkotrljao se i nazvao Hitnu”, priča komičar.

Odmah je bio hospitaliziran. U bolnici su mu napravili cistoskopiju, proceduru koja podrazumijeva uvođenje kamere u uretru da bi se procijenila težina ozljede. “Prvi je test bio pokušaj mokrenja u posudu. Nisam mogao. A ako ne možete piškiti, to je tempirana bomba za ono što će vam sljedeće učiniti”, napominje Asdourian.

Njegova je ozljeda bila još ozbiljnija od većine slučajeva jer je, osim što je slomio corpus cavernosu, ozlijedio je i uretru. “Ako ne popravite štetu na uretri, možete dobiti ožiljno tkivo koje sprječava da normalno urinirate”, objašnjava urolog. “Ross ponovno ima erekcije i uspješno se oporavlja, mokri također dobro, što znači kako nisu ostale nikakve posljedice.”