Home Zanimljivosti Ovako se plijeni pažnja u moru turista u Dalmaciji: Na rivi pozirala...

Ovako se plijeni pažnja u moru turista u Dalmaciji: Na rivi pozirala prijateljici, kontru joj udrila ekipa upicanjenih momaka

SHARE

Zadrani su jučer guštali u suncu, baš onako propisno. Prvo se ujutro pila kava, pa đir po gradu, a mnogi su odlučili i toćati noge na rivi, leći na skale, uživati malo pred novi radni tjedan…

Primijetili smo u gradu i veći šušur, stigli su turisti pa su i oni uživali u svemu što se nudi. Neki su se malo zanijeli, pa ih je sunce žešće opržilo, ali mali višak vitamina D nije ih omeo u daljnjem razgledavanju.

I domaći su se pokazali u punom sjaju. Fotografirali su se i oni, bilo bi glupo da na Instagramu ne završi koja fotka kad je dan već ovakav, a svi su ‘ubrali’ jednu Zadranku koja je posebno raspoloženo pozirala strpljivoj prijateljici.

Nabacila je pozu, a ova ju je smireno ‘slikavala’, pa su cure uočili brojni prolaznici, piše Slobodna Dalmacija.


Kontru joj je udarila grupa momaka i preotela svu pažnju. Upicanjeni i poredani, kao da su se dogovorili, šetali su rivom poput kakvog ‘boy benda’, a nije ih omeo ni naš fotograf, piše Slobodna Dalmacija. Samo su nam se nasmijali, pozirajuć’ i oni, kad su se već sredili što ne bi bili primijećeni.