Home Zanimljivosti Ovaj vikend započinje avantura terenskog jahanja na Blidinju, evo kako se prijaviti

Ovaj vikend započinje avantura terenskog jahanja na Blidinju, evo kako se prijaviti

SHARE

Svi posjetitelji Parka prirode Blidinje od nadolazećeg će vikenda imati priliku iskusiti Blidinje na jedinstven način.

Naime Horse Ranch Blidinje ovog proljetnog vikenda otvara svoja vrata i započinje ljetnu avanturu rekreativnog terenskog jahanja na Blidinju.

“Za sve Vas koji želite provesti aktivan odmor jahanje je odličan izbor, a na našim iskusnim konjima osjećat ćete se sigurno i opušteno.  Terenskim jahanjem obilazimo destinacije Blidinja koje nisu dostupne automobilom i omogućujemo Vam da se opustite i uživate u netaknutoj prirodi ovog predivnog Parka. Za sve Vas koji niste imali kontakt sa konjima ranije u životu naglašavamo da to nije prepreka da se rezervirate i dopustite da baš na našim konji ma jašete po prvi put-osjećaj jahanja na mirnim i pouzdanim konjima je neopisiv”, naveli su iz Horse Rancha Blidinje.

“Na terenskom jahanju po Parku prirode pod pratnjom ste iskusnih vodiča koji će Vam biti na raspolaganju za sva vaša pitanja. Dodatne informacije i rezervacije terenskog jahanja na Blidinju dostupne su Vam na broj 063 711 110 i 063 001 945, dodali su iz Horse Rancha Blidinje, prenosi Posusje.net