Home Crna kronika Dječak s teškim ozljedama vrata doveden bolnicu: majka ga je pronašla krvavog...

Dječak s teškim ozljedama vrata doveden bolnicu: majka ga je pronašla krvavog u stanu, kazao joj da ga je napao provalnik!

SHARE

Jedanaestogodišnji dječak iz Splita je pod još nerazjašnjenim okolnostima zadobio porezotinu na vratu te je odveden na Hitni kirurški prijem KBC Split gdje mu je pružena liječnička pomoć.

O tome je policija dobila informaciju od strane bolnice u četvrtak u 14.34 sati. Iz policije nam kažu da su stupili u kontakt sa djetetovim roditeljima, dok trenutno sa djetetom ne mogu razgovarati jer je odvezen na operaciju.

Dječak je navodno bio sam u stanu u Sarajevskoj ulici u Splitu, a pod kojim je okolnostima zadobio ozljede, istraga tek treba utvrditi.

Kada je ušla u stan majka je zatekla dijete u wc-u a pored njega je bio krvavi nož. Dječak je rekao majci da ga je ozlijedio razbojnik koji je upao u stan,ali ti navodi djeteta će se provjeriti tek sutra. Dječak je na operacijskom stolu i dok se dječak ne oporavi s njim policija ne može razgovarati. Tek tada će se znati je li dijete govorilo istinu ili se radi o samoozljeđivanju, piše Slobodna Dalmacija