Home Zanimljivosti Evo zašto Tajči zadaje velike probleme Amelu i u kojem se ženskom...

Evo zašto Tajči zadaje velike probleme Amelu i u kojem se ženskom odjevnom komadu Drele najbolje osjeća

SHARE

Ove nedjelje očekuje nas još jedna emisija popularnog showa Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”. Glumica Katarina Baban  transformirat će se u legendarnog glazbenika Princea.

– Mislim da mi je to do sad najzeznutija transformacija. Jako su velika očekivanja, pogotovo od vokalne trenerice Ivane Husar. Ima puno tog seksipila u sebi. Prednost je što sam ja sitna, i što je i on sitan, pa se neću morati pretjerano trudit bit frajerski nastrojena – veli Katarina.

Amel Ćurić će nakon legendarnog Miše Kovača postati pop ikona Tajči.

– Prisjetit ću se tih nekih dana kad sam bio mali klinac. Mrzim kad dobijem ove neke s koreografijama, bit ću najgori –  kaže Amel.
Zanimljiva transformacija ovoga tjedna očekuje i Davora Dretara Drelu koji će se transformirati u Heather Small, pjevačicu dance sastava M People.

– Gljiva me gura u ženski spol, a sad me gurnula u nešto što je apsolutno izvan moje komfort zone. Tu očekujem dosta velike probleme i uvjerljivo posljednje mjesto. Heather Small ćemo ovoga puta zvati Heather XL – dodaje Drele koji se pak veseli kotimografskom dijelu.

– Konačno ću se naći u onome što najviše volim nositi, a to je mala crna haljina. – ističe komičar te dodaje kako je najteži zadatk pripao šminkerima i maskerima koji će ga pokušati prevoriti u “poželjnu tamnoputu djevojku”.

Maja Bajamić  će se predstaviti kao  Beyonce Knowles, ali na pozornici neće biti sama. Njena pratnja i podrška bit će malena Elena Brnić.

– Najbolja stvar je što sam dobila djevojčicu koja je vanserijska po svim kategorijama, i fizički i vokalno. Kad ju vidim, sjetim se sebe. Mislim da će ovo biti emotivan nastup –  kaže Maja o ovotjednoj ulozi. U sedmoj epizodi očekuju nas i nastupi Paole Valić Bekić koja će postati dio grupe Psihomodo pop, Ane Vilenice koja postaje Dalibor Brun, Damir Poljičak bit će dio grupe Magazin, a Matko Knešaurek utjelovit će Luisa Fonsija.