Home Zanimljivosti FOTO: GLAMUROZNO VJENČANJE Hercegovac Marin Čilić oženio lijepu Konavoku Kristinu

FOTO: GLAMUROZNO VJENČANJE Hercegovac Marin Čilić oženio lijepu Konavoku Kristinu

SHARE

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova izabranica Kristina Milković vjenčali su se poslijepodne u Crkvi svetog Nikole u Cavtatu.

Iako najavljeno kao intimna ceremonija, vjenčanje očekivano nije moglo proći bez medijske pažnje a posebnu pozornost privukla je mladenka u jednostavnoj dizajnerskoj vjenčanici spuštenih ramena, piše Dubrovački vjesnik.

Mladoženja je odabrao klasično crno odijelo s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom, dok se Kristina odlučila za poseban detalj, konavoske zlatne naušnice.

Nakon svadbenog obreda, proslava će se nastaviti u tvrđavi Revelin gdje će oko 400 gostiju koje će zabavljati Gibonni. Mladenci su izričito zabranili fotografiranje kako bi svoj dan proslavili bez medijske pompe.

Marin i lijepa Kristina upoznali su se u Dubrovniku još 2008. na Davis Cupu na kojem je Kristina radila kao hostesa.

 

Marin je finalist Wimbledona, a Kristina vlasnica diploma iz psihologije i politologije, a oboje su poznati po jednostavnosti i pristupačnosti koje su pokazali i ovom prigodom.

Par je uoči današnjeg vjenčanja boravio u Miamiju, te Monte Carlu, gdje je Kristina proslavila djevojačku večer. Kristina inače prati skoro svaki Marinov meč, a tenisač je u više navrata izjavio da mu to donosi sreću. Kristina je bila i tema mnogih inozemnih medija koji su se pitali tko je misteriozna ljepotica s tribina.

Cavtat, 280418. Vjencanje Marina Cilica i Kristine Milkovic. Uzvanici pristizu u Crkvu Svetog Nikole. Na fotografiji: Kristina Milkovic. Foto: Niksa Duper / CROPIX