Home Šport Baku optužili da je pjevao ‘Bit će Željo ku**c šampion’, evo što...

Baku optužili da je pjevao ‘Bit će Željo ku**c šampion’, evo što je odgovorio

SHARE

Željezničar i Zrinjski su u derbiju bh. prvenstva odigrali 2:2, a osvojenim bodom u Sarajevu Zrinjski je tri kola prije kraja prvenstva pobjegao plavima na tri boda prednosti.

Nakon utakmice je uslijedila proslava u gostujućoj svlačionici, a Baka Slišković i njegovi igrači su zapjevali: ‘Hej Zrinjski tko nam brani da bude sve k’o lani…’

A tenzije su se malo podigle na konferenciji za medije nakon utakmice kada su novinari Sliškovića optužili da je pjevao ‘Bit će Željo ku**c šampion’, piše Goal.

“Ono što mene smeta, gotovo čitava liga pjeva ‘Bit će Željo … šampion’. Ne znam čime smo mi to zaslužili”, komentirao je trener Željezničara Adžem, a Baka se pravdao kako on i njegovi igrači to nisu pjevali.

Međutim, netko od novinara je dobacio da jesu pa je trener Zrinjskog povišenijim tonom odgovorio: “Pa što ako sam bio? Nije kod nas sada pjevano poslije utakmice, to sam rekao.”

Što se tiče same utakmice, Slišković je poručio: “Utakmicu sam vidio tako da me zamalo srce prekinulo. Upravo sam sada o tome razgovarao sa Adžemom, eto takva je utakmica bila. U jednom trenutku si izgubljen, pa se vraćaš, a onda opet isto. Na kraju smo imali priliku uzeti i sve bodove, srce je bilo na granici”.

“Utakmica je bila u granicama fair-playa, igrali smo otvoreno i mi i oni… Došli smo igrati otvoreno kao što sam i najavio i zato smo došli do boda. Možemo biti prezadovoljni jer je razlika ostala ista. Ali daleko od toga da je sve završeno, tako ćemo se i postaviti… Zahvalio bih se i na fer i korektnom navijanju, bilo je nekih iskrica, ali to je zbog važnosti utakmice,” rekao je trener Zrinjskog.

“Izgleda da smo se i mi i oni pretplatili na ovakve utakmice. Na našu žalost opet nam ne odgovara rezultat. Znali smo da će oni igrati otvoreno, na žalost drugi gol nas je zaledio. Momcima nemam što zamjeriti. Sada su utučeni kao i svi mi, ali još devet bodova je u igri, nadam se da nije gotovo… Bilo je teško psihološki se vraćati, sigurno da to utječe na igrače. Svi žele oba trofeja,” poručio je Adžem pa na pitanje o mogućoj ostavci odgovorio: “Uprava će odlučiti, Adžem je Željovac, ali ako oni misle da ne mogu pomoći onda ću otići.”, piše Večernji list