Home Zanimljivosti VIDEO IZ MOSTARA: Pogledajte kako je izgledala utrka na štiklama

VIDEO IZ MOSTARA: Pogledajte kako je izgledala utrka na štiklama

SHARE

U subotu je u organizaciji Mepas Malla, Planet Obuće i Udruge “Novi pogled” na platou Mepas Malla održana  utrka na štiklama.

Utrka je održana pod sloganom “Trčimo za zdravlje žena“, a pobjednica je bila Ena Beljan iz Novoga Travnika. Druga najbolja bila je Ivana Markić, dok je na trećem mjestu završila Anđela Sabljić. Štikle od 16 cm bile su najveće na ovoj utrci i nosila ih je Azra Kovačević.

Planet Obuća i Mepas Mall pobrinuli su se da natjecatelji, uz odličnu zabavu, uživaju i u vrijednim nagradama! Najbrža natjecateljica dobila je nagradu u vrijednosti 1.000 KM, koja uključuje novčanu nagradu od 500 KM + poklon bon od 500 KM u trgovini Planet Obuća, a za drugo i treće mjesto također su osigurane vrijedne nagrade (300 KM i 100 KM uz nagrade drugih sponzora). U revijalnom dijelu programa nastupile su članice Plesnog studija ‘Mo Stars’ i ŠPK ‘Zrinjski’, a kao modeli na modnoj reviji pojavile su se članice Udruge “Novi pogled“.

Moj motiv za prijavu na ovu utrku je bila primamljiva nagrada i vjerovala sam u prvo mjesto. Zaista sam brza, i evo došla sam do pobjedničkog postolja. Čestitam i drugim djevojakama, jer nije bilo nimalo lako sudjelovati u ovakvoj utrci kao što se to možda na prvi pogled čini. Izazov je bio još veći, jer nisam baš vješta na štiklama, ali mi je u ovom slučaju brzina bila vrlina, izjavila je pobjednica utrke Ena Beljan, piše Jabuka.tv

U videozapisu portala Bljesak.info pogledajte što se sve događalo tijekom utrke u štiklama.

Utrka u štiklama

Gepostet von Bljesak.info am Samstag, 28. April 2018