Home Zanimljivosti SRAMEŽLJIVI KORACI Procurile snimke s ‘vjenčanja godine’ u Hrvatskoj: pogledajte prvi...

SRAMEŽLJIVI KORACI Procurile snimke s ‘vjenčanja godine’ u Hrvatskoj: pogledajte prvi ples Čilića i njegove Kristine, uz Gibonnijevu najromantičniju pjesmu

SHARE

Marin Čilić oženio se za svoju dugogodišnju djevojku Kristinu Milković, a mnogi mediji su pir, samo nekoliko dana nakon, proglasili ‘vjenčanjem godine’ u Hrvatskoj.

Kako je taj spektakl izgledao, javnost baš i nije baš imala priliku vidjeti. Samozatajni tenisač i njegova odabranica potrudili su se zadržati ceremoniju privatnom, ali jasno da je događaj izazvao zainteresiranost javnosti i medija. Fotografije mladenaca i uzvanika pred crkvom jedino su što je ‘procurilo’, dok je ostatak feštice protekao po planu – intimno.
Pod tim mislimo da prisutni nisu videa sa svadbe dijelili na sva zvona, ali očekivano su se, nekoliko dana nakon, pojavili i zapisi. Jedan od njih je i video s podija; prisutne je zabavljao Gibonni, a uzvanici su se žestoko rasplesali.

Ono što sve zanima je i ‘prvi ples’ mladenaca, a i taj je video konačno osvanuo. Kristina i Marin odabrali su pjesmu ‘Lipa moja’, jednu od Gibinih romantičnijih, a nije da ih nedostaje. Zaneseni Marin sramežljivo je pratio svoju partnericu koja se s lakoćom vrtila u vjenčanici, pa je u jednome trenutku malo i zapeo, ali simpatični trenutak upravo je ono što bi se od tenisača očekivalo.
Nije najspretniji, ali svojski se potrudio, zaključak je oduševljenih pratitelja.

 

(Video je treći u objavi)