Home Crna kronika Brzi i žestoki: Trojica jurila autocestom kod Zadra, BiH državljanin sporiji od...

Brzi i žestoki: Trojica jurila autocestom kod Zadra, BiH državljanin sporiji od Britanca

SHARE

Svima su izrečene novčane kazne u iznosu od 3000 kuna, a izrečena im je i mjera zabrane upravljanja vozilima ‘B’ kategorije na području Hrvatske

Zbog prebrze vožnje po autocesti zadarska je policija u nedjelju kaznila dva strana državljanina i jednog Hrvata. Prvo je presretač kod čvora Benkovac snimio švicarskog državljanina kako upravlja osobnim automobilom marke Audi A5 brzinom od 225 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Potom je oko 13.30 sati kod čvora Pirovac snimljen 56-godišnji Hrvat koji je vozio Audi A8, BiH registarskih oznaka, brzinom od 228 km/h na mjestu ograničenja brzine na 130 km/h. U poslijepodnevnim satima, oko 17.30, kod čvora Zadar 2 snimljen je i 50-godišnji Britanac koji je vozio Porsche Panameru brzinom od 250 km/h. I na tom dijelu autoceste je brzina ograničena na 130 km/h.

Iz policije su poručili da su sva tri vozača kažnjena novčanim kaznama u iznosu od 3000 kune, a izrečena im je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima ‘B’ kategorije na teritoriju Hrvatske u trajanju od mjesec dana.