Home Društvo Croatia Airlines započeo letjeti prema Mostaru, među prvim putnicima Ornela Vištica, Nino...

Croatia Airlines započeo letjeti prema Mostaru, među prvim putnicima Ornela Vištica, Nino Raspudić, Milan Bandić…

SHARE

U četvrtak je iz zračne luke Franjo Tuđman poletio prvi zrakoplov Croatia Airlinesa prema Mostaru, čime je službeno uvedena nova međunarodna linija Zagreb – Mostar.

Prigodna svečanost, kojom je obilježeno ovogodišnje širenje mreže odredišta hrvatskoga nacionalnoga prijevoznika, održana je uoči prvoga leta u čekaonici poslovne klase zagrebačke zračne luke, a nastavljena je nakon slijetanja u mostarskoj zračnoj luci.

Od poznatijih osoba na letu su bili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, potom politički komentator Nino Raspudić, ministar Goran Marić te glumci Slaven Knezović i Ornela Vištica, koja je sve dokumentirala na svom Instagram profilu.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijetat će iz Zagreba u Mostar četvrtkom i nedjeljom u večernjim satima (22 sata i 10 minuta), a iz Mostara u Zagreb petkom i ponedjeljkom u jutarnjim satima (polazak u 6 sati i 15 minuta). Letovi će se u iste dane obavljati i u zimskom redu letenja 2018./2019., s jedinom razlikom što će večernji polasci iz Zagreba u Mostar biti u 21 sat i 10 minuta. Na liniji će letjeti zrakoplovi Dash 8-Q400 kapaciteta sa 76 putničkih sjedala, javlja bljesak.info, a Mostar sredinom svibnja dobiva i redovitu vezu sa Sttutgartomposredstvom niskotarifnog Eurowingsa, srijedom i subotom.