Home Društvo FOTO: Izgradnja i proširenje ceste prema Grljevićima

FOTO: Izgradnja i proširenje ceste prema Grljevićima

SHARE

Jedan od značajnih projekata koji u ovoj godini zajednički provode Mjesne zajednice Grljevići i Vitina je rekonstrukcija prometnice od Vitine prema Grljevićima.  Tako je jučer nakon višemjesečnih radova asfaltirano oko 300 metara novog puta koji je sada puno preglednije i širi te su izbjegnute opasne krivine.

Kako kažu Mario Kordić, predsjednik Mjesne zajednice Grljevići i Stojan Boras, predsjednik Mjesne zajednice Vitina, ukupan iznos radova još nije do kraja zaokružen te zahvaljuju svima koji su izdvojili novčana sredstva, a posebno Općini Ljubuški i načelniku Nevenku Barbariću te Vladi Županije Zapadnohercegovačke i dopremijeru i ministru financija Toniju Kraljeviću, ali i pojedinim  gospodarskim subjektima, posebice onima čiji vlasnici vuku korijene iz Vitine i Grljevića.

 „Sve ovo radimo zbog ljudi koji žive u Vitini  i Grljevićima,  s ciljem njihovog ostanka u tim naseljima te u cilju boljeg povezivanja ruralnim dijelova općine sa središtem grada“, kazali su predsjednici ovih MZ koji su pravi primjer dobre suradnje među Mjesnim zajednicama te poticaj i drugima da zajedničkim radom mogu puno postići.

Sama cesta, osim što služi mještanima Vitine, Grljevića i okolnih sela, značajna je i za mnoge koji žele prikratiti putovanje između Ljubuškog i Širokog.

Gepostet von Ljubuški portal am Freitag, 4. Mai 2018